Het Huis van Alijn vernieuwt en is gesloten van 1.10 t.e.m. 15.12.2017 – meer info

oktober 2014

PAPIER HIER!

door Huis van Alijn

De groene kabouter maakt notities. Van oude affiche naar notablok. Upcycling in de museumshop.Notablok met groene kabouter

OPROEP! 9000 toeren

door Huis van Alijn
Trefwoorden:

Breng uw beelden van de gentse muziekscene naar het Huis van Alijn! Foto’s van of met Gentse muzikanten, van legendarische optredens in de Gentse concertzalen, muziekcafés en op festivals, kijks achter de schermen, foto’s met een verhaal. Het Huis van Alijn verzamelt want 9000 toeren heeft jouw hulp nodig.

affichebeeld 9000 toeren

Wanneer creatieve en gepassioneerde mensen en organisaties vanuit goesting en vertrouwen de handen in elkaar slaan, ontstaan er magische vonken. Het Huis van Alijn, het Circuscentrum, Vrienden van het Huis van Alijn én Kobe Van Herwegen verenigden zich. Wie er in de Minard bij was, kon zien dat daardoor de Sterren aan de Goochelhemel schitterden.

Gerda Dendooven tekent voor Pierke

door Huis van Alijn

Gerda Dendooven geeft met een tekening voor Pierke het officiële startschot voor een nieuw seizoen poppentheater. Nu zaterdag 4 oktober, na de eerste voorstelling, krijgen alle vriendjes een exemplaar mee naar huis om zelf in te kleuren.

Pierke door Gerda Dendooven

hier niet aankomen