Het Huis van Alijn vernieuwt en is gesloten van 1.10 t.e.m. 15.12.2017 – meer info

Pierke van Alijn

Poppentheater 3+

 

Pierke, de kinderheld van het Huis van Alijn, zorgt elke zaterdag voor avontuur. Van 1 oktober tot 31 mei, van 14:30 tot 16:00. Tijdens de herfst-, kerst-, krokus- en paasvakantie is Pierke ook van de partij op woensdag. In de Gentse Feesten is er 10 dagen lang een openluchtvoorstelling. Wie graag de avonturen van Pierke en zijn kompanen wil volgen, kan de agenda raadplegen. Reservatie van tickets gebeurt via Uitbureau.

Tijdens de sluiting

Van 1 oktober t.e.m. 15 december 2017 is het museum gesloten om de vernieuwing van het museum te realiseren. Pierke blijft wel spelen. Bekijk de agenda.

Warmste Woensdagen

Extra voorstellingen van Pierke van Alijn

De Vrienden, Pierke en Carll Cneut slaan de handen in elkaar voor de Warmste Week. De poppenspelers van Pierke van Alijn geven 3 extra voorstellingen. De Vrienden zorgen voor lekkernijen in het museumcafé. In navolging van Jan Van Der Veken en Gerda Dendooven maakte illustrator Carll Cneut een tekening van Pierke van Alijn. Koop een reproductie van de Pierkestekening na de voorstellingen of in de museumshop. De volledige opbrengst is ten voordele van BABY-NEST vzw, een sociale organisatie die zich inzet voor moeders en hun kinderen.

14:30 – 16:00, café open 14:00 – 17:00

 

Schoolvoorstellingen

Volg nu ook met de klas de fratsen van Pierke van Alijn en zijn kompanen! Ga mee op avontuur en zorg samen je klasvrienden voor het goede afloop van het verhaal.

wat: interactieve voorstelling poppentheater
voor wie: 3e kleuterklas + basisonderwijs
duur: 1u30
wanneer: tijdstip en thema van de voorstelling kan u zelf bepalen
prijs: € 265 (max. 99 deelnemers per voorstelling)
info en reservatie: bij voorkeur 3 weken vooraf
via het online formulier of E boekjebezoek@stad.gent - T 09 210 10 75

Een voorstelling van Pierke van Alijn combineren met een museumbezoek? Dat kan!

Volg Pierke ook op Facebook

Poppentheater met Pierke van Alijn