Het Huis van Alijn vernieuwt en is gesloten van 1.10 t.e.m. 15.12.2017 – meer info

Meer over mijn museum

Hoe kan ik een persoonlijke pagina aanmaken?

Ga naar mijn museum om een account aan te maken of om in te loggen. Na registratie voor "mijn museum" ontvangt u een bevestigingsmail.

Wat kan u doen met 'mijn museum'?
Welke meerwaarde biedt het om u te registeren?

We zetten voor u graag de voordelen op een rijtje. Na registratie kan u, als privé-persoon of als organisatie:

1) Objecten als favoriet toevoegen aan "mijn museum"

Op uw persoonlijke pagina kan u objecten of foto's samenbrengen en bewaren. U kan dit doen voor uw plezier, maar u kan dit ook doen in functie van een onderzoek, een bruikleenaanvraag of de voorbereiding van een museumbezoek. U kan om het even welk moment ook uw lijst afprinten of items verwijderen.

2) Artikelen in je shoplijst bewaren en beheren

Online kan iedereen items uit de shop bekijken en bestellen. Wie een persoonlijke pagina heeft, kan de items ook bijhouden. U kan dan uw bestelling doorgeven op het moment dat het u het beste past. U vindt ze dan onmiddellijk terug in uw museum. Items die u niet langer interesseren kan u verwijderen.

 

3) Foto, filmpjes, activiteiten of info doorsturen naar en/of posten op diverse sociale netwerksites

Een object of filmpje kan heel wat reacties oproepen. Via de share functie kan je dit te delen met vrienden op facebook of mailen naar familie.

Vrienden uitnodigen om samen naar een tentoonstelling te gaan, andere ouders een tip geven voor een activiteit met kinderen... Ook agendapunten en praktische info kunnen gedeeld worden via mail, twitter, facebook en heel wat andere websites.